Sov uforstyrret i en dejlig seng

Køb den bedste seng du kan (foto sengespecialisten.dk)
Køb den bedste seng du kan (foto sengespecialisten.dk)

Søvn er vigtigt for dig. Det er en af de vigtigste ting i behovspyramiden og derfor noget, du bør værne om. Alt for mange passer ikke på deres søvn og glemmer, at sengen kan have en stor betydning for, hvor godt du sover.

Med en elevationsseng kan du sove godt hver nat. Du kan indstille den, så du altid ligge lige som du bedst kunne drømme om. Nogle foretrækker at kunne sætte hovedgærdet lidt op i stedet for en pude. Andre synes, det er en god mulighed, at man i elevationssengene kan løfte benene. Det er helt op til dig, hvordan du bruger din elevationsseng.

Nogle foretrækker, at ligge og læse i sengen inden de skal sove. Når du har en elevationsseng, kan du nyde krimien i den rette læseposition. Du kan rette hovedgærdet op og sidde dejligt, mens du vender side på side i krimien. Når du så skal sove, så tager du bare fjernbetjeningen til sengen og styrer hovedgærdet ned i liggeposition.

En seng der mindsker dine smerter

Sengespecialisten.dk finder du forskellige elevationssenge med forskellige madrasser. Nogle senge er bedre til at sidde og læse i, og andre er rigtig gode, hvis du døjer med smerter eller søvnbesvær.

På Sengespecialisten.dk findes der eksempelvis Auping, der giver mange muligheder teknisk og har et flot design. De har en ventilerende trådbund, og madrasserne er lavet specielt til elevationssenge.

Du kan også vælge Wonderland på Sengespecialisten.dk. Den kombinerer en almindelig madras med en elevationsseng. Wonderland har forskellige madrashårdheder og topmadrasser, der passer til alle sengene.

Find lækkert sengetøj til din seng her:

By Nord sengetøj – hvilket dyr er dit sengetøj?

4 thoughts on “Sov uforstyrret i en dejlig seng

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *