Senge er som tankens smukkeste ro i tilværelsens tempo

En god seng er vigtig for dit helbred (foto sengespecialisten.dk)
En god seng er vigtig for dit helbred (foto sengespecialisten.dk)

Senge er som de vogne, man blev kørt i de gamle dag. Som hestevogne, der i stille og roligt tempo kørte de rige adelsmænd rundt i landet. Med døre og vinduer ud til den virkelige verden kunne man i det rolige tempo som turen foregik i meget nemt sidde og tænke over de indtryk, man fik. Det samme gælder senge. Her skal der være plads til, at tiden går lidt langsommere, til at tanker kan udfolde sig, til at finde roen og lade tankerne flyve væk fra en igen. Det er i hvert fald sådan for mange mennesker, at de søger en eller anden form for ro i tilværelsen, der er svær at finde. Den bliver nemmere med en god seng, for her er der plads til at blive bevidst omkring mange gode ting.

Den umiddelbare ro

Gode senge skal kunne give gode associationer. Det er her, der skal være plads til at tænke de positive tanker, som man nu engang tænker for sig selv. Der er mange, der har forskellige præferencer: Det kan være, at man ønsker sig en hård madras, eller måske er man på udkig efter en blødere og mere prinsesseagtig en. Fælles for alle disse præferencer er roen. Så hvis man gerne vil have det rart i sine senge, skal man gå efter en, der giver det mest umiddelbare behag, når man lægger sig i dem.

Senge til nutid og fremtid

Senge er skabt til menneskets drømme, og den smukke tilværelse, som omkranser os. Senge er blevet de steder i verden, hvor mennesket endelige finder roen efter en hård arbejdsuge. Her skal friheden til at kunne være sig selv rumme, og det er her, muligheden for at skabe noget nyt og stort skal være i vorden. Senge er som det anker, man nogle gange står og mangler.

Se på senge her

Find meget mere inspiration til senge her:

Sov uforstyrret i en dejlig seng

One thought on “Senge er som tankens smukkeste ro i tilværelsens tempo

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *