Sæt dit barn i bevægelse med en babygynge

En gynge skaber sjov og glæde foto traevarerdk
En gynge skaber sjov og glæde (foto: traevarer.dk)

Børn, der er aktive og lever et sundt liv er glade børn. Derfor er det også vigtigt, at de allerede, fra de er helt små, bliver aktiveret og kommer i gang med at opdage farver og bevægelser. Og det er der flere – endda mange – mulige bud på, hvordan kan lade sig gøre.

 

Lad dem være nysgerrige

Det vigtigste med små børn er, at du ikke lader dem begrænse og sætter grænser for dem. I hvert fald ikke helt vildt mange. Det er også vigtigt, at I ikke siger så meget nej i starten. Selvfølgelig til nogle ting. Men lad barnet være nysgerrig – lad ham eller hende spise jord, hvis det er dét, de har lyst til. De skal nok lære, hvad der er godt, og hvad der er knap så smart. Og ellers, når de bliver ældre, vil de spørge.

 

Sæt dem i en babygynge

Udover at de skal have lov til at være nysgerrige, skal de også være aktive. Det kunne for eksempel gøres ved at placere det lille barn i en babygynge. Den kan hænges op inde og ude, og så er der mulighed for at udvikle benmusklerne og samtidig opdage, hvor sjovt det er at gynge. Derudover har gyngen forskellige muligheder for at lege. Det vil sige, at barnet kan underholde sig selv på flere måder. Klodserne, der sidder fast på gyngen er i mange forskellige og stærke farver, så barnet kan nyde synet af dem, mens det leger. Det kan måske virke fjollet bare at sætte barnet i sådan en gynge, og det skal selvfølgelig heller ikke være hele tiden. Men den kan bruges i udviklingen af mange ting. Husk også at bruge tid på andre ting som f.eks. at lære barnet at gå, tale og så videre. Der findes mange forskellige metoder til at udvikle dit barn, og det er helt sikkert din egen, der er den rigtige.

 

Du kan finde legetøj, dine børn kan vokse med lige her.

 

Få mere inspiration:

Vinreoler – perfekt til et livsnydende hjem

Med havemøbler bliver sommeren en perfekt sommer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *