Ringbind ordner de ting, som ikke kan være digitale

Ringbind (foto: kontorting.dk)
Ringbind (foto: kontorting.dk)

Hvis man spørger børn i dag, hvad ringbind er for en størrelse, vil de temmelig sikkert bare ryste på hovedet og fnise lidt, fordi det lyder gammeldags og tørt. For os andre, der levede i den tid, hvor computeren ikke var førstevalg, og alt fra fakturering til kvitteringer foregik i hånde, var ringbind ganske almindelige og en del af en helt almindelige hverdag i arbejdslivet, og i privatlivet for den sags skyld.

 

Tilfredsstil ordenssansen

Det er altså underligt med ringbind, for de kan bare meget nemt forveksles med noget, som kun bruges til at holde orden på samlinger af gamle servietter. Men det er de ikke, for selv i dag, hvor hele verden er ved at være mere eller mindre digitaliseret, er der stadig rigtig meget brug for ringbind. Det skyldes, at der stadig er flere ting som ikke er komplet digitaliserede, og dermed har brug for en hånd, til at forblive i orden og system. Med ringbind kan man få den slags på plads. Det siger sig selv, at der findes et hav af forskellige ringbind, som alle kan noget forskelligt. Det afhænger i høj grad af hvad du skal, hvilke ringbind du har brug for. Er der brug for store mapper til regnskaber for hele året, i en større virksomhed, vil man temmelig sikkert benytte sig af nogle rimeligt heftige ringbind, der kan holde et utal af sider, uden at være ved at brække sig fuldstændig.

 

Selv i dag er ringbind at foretrække i nogen sammenhænge

Der er nogen situationer, hvor man i dag hellere vil vælge et ringbind, end at gøre noget digitalt. Det ses meget i forbindelse med juridisk arbejde, hvor der indhentes bilag og arkivskrifter fra nær og fjern, for at belyse sager. Her kan ringbind være det, som holder system i sagerne, uden at man skal døje med at få det hele digitaliseret, blot for en enkelt sag.

 

Her finder du de ringbind du skal bruge

 

Find mere i disse indlæg:

En skrivebordslampe skåner dine øjne

Lamineringslommer giver mulighed for at gemme i god behold

One thought on “Ringbind ordner de ting, som ikke kan være digitale

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *