Luksussøvn i en elevationsseng

Seng (foto: dunlopillo.dk)
Seng (foto: dunlopillo.dk)

Søvnen er en af de vigtigste faktorer, hvad angår ens generelle velvære og dermed livsglæde. Alligevel underspiller mange mennesker betydningen af deres valg af seng og nøjes med at sove i en middelmådig seng. Samtidig går mange i fitness og dyrker yoga og alt muligt andet, der skal forøge deres velvære.

Passer din seng til din søvnrytme?

Det kan virke paradoksalt, når den primære kilde er en god nattesøvn. Ens valg af seng har stor indflydelse på kvaliteten af ens søvn. Man bør derfor gentænke at underspille betydningen af kvaliteten af ens seng og i stedet vælge kvalitetssenge som en elevationsseng, der vil gøre en verden til forskel, hvad ens søvn og livsglæde angår. Madrasserne er lavet af den højeste kvalitet, med bedst mulig støtte til kroppen. En elevationsseng er simpelthen designet til at forstærke velvære og sundhed.

En elevationsseng er ikke bare et fladt kvalitetsleje. Det er det også, hvis man sænker madrassen, men herforuden er den uhyre fleksibel og kan bruges i alle mulige sammenhænge, der er med til at forsøde hverdagen. Man kan køre lejet op og ligge suverænt, med dynen i skødet eller et tæppe henover, mens man ser sin yndlingsserie eller noget andet.

Mange muligheder med elevationsseng

Man kan også endelig undgå det ubehag forbundet med at læse i sengen, som bekendt enten indebærer smerte i albuerne eller ondt i armene, fordi man prøver at vende sig på ryggen. Man kan nemlig bare hæve og sænke sengen, så man sidder eller halvt ligger helt rigtigt i forhold til, hvordan man bedst indtager sin læsestilling. Det er dejligt efter en lang dag på arbejde eller som opladning i weekenden, at man kan kravle i seng og bare nyde at opholde sig i den, mens man laver de ting, man godt kan lide at lave.

Find din elevationsseng her

 

Find flere gode tilbud på senge her:

En god seng kan gøre det lidt sværere at stå op om morgenen

Sov uforstyrret i en dejlig seng

One thought on “Luksussøvn i en elevationsseng

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *