Lamineringslommer giver mulighed for at gemme i god behold

Lamineringslommer kan bruges til sjove og praktiske ting (foto kontorting.dk)
Lamineringslommer kan bruges til sjove og praktiske ting (foto kontorting.dk)

De fleste husker måske lamineringsmaskinen fra deres barndom. Her stod man i fritidsordningen med sin fine nye tegning. Den skulle pakkes ind i plastik, i en lamineringslomme, så man kunne bruge den som dækkeserviet derhjemme.

Man tog sin tegning i plastiklamineringslommen og lod den stille og roligt glide igennem maskinen. Når den kom ud på den anden side var den lidt varm. En pædagog sagde, man skulle passe på med at røre ved den. Den skulle lige ligge lidt.

Men det var altså bare så smart det der laminering. Og man glædede sig sådan til at vise mor og far sin nye dækkeserviet. Hvis de kunne lide den, ville man også mægtig gerne lave en til dem.

Lamineringslommer og lamineringsmaskiner er gode til andet end at erindre barndomsminder. Lamineringsmaskiner er stadig en eminent måde at passe på ting, der ikke skal gå i stykker. Det kan være alt fra fine papirer til diplomer og kunststykker og –tegninger.

Plads til livet

Hvis du printer et billede ud fra computeren kan det være nok så fint. Men snart er der nogen, der kommer til at vælte et glad udover det samtidig med, at en anden sætter albuen på det. Det går i stykker.

Ved at lægge dine billeder og fine ting i lamineringslommer og laminere det, kan du gemme på fine ting. Små og store. Dyre og billige. Værdifulde og en del af hverdagen – hvad er i det hele taget med værdifuldt?

Der findes et utal af ting, som man gerne vil passe på. Og så findes der ting, der er sjove at få. Hvis for eksempel du holder skattejagt eller spiller fodboldkamp, er det altid en god ide at have en præmie. Det kan være et diplom. Et diplom er lamineret for ikke at gå i stykker. Her skal du bruge en lamineringslomme.

Se et udvalg af lamineringslommer hos Kontorting

One thought on “Lamineringslommer giver mulighed for at gemme i god behold

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *