Læs her, hvordan en halvhøj kan blive et eventyr

Find en juniorseng, der er mange at vælge imellem (foto: traevarer.dk)
Find en juniorseng, der er mange at vælge imellem (foto: traevarer.dk)

Børnene er ved at blive ældre, og de har brug for at komme ud af den alt for lille seng og finde en ny og mere passende seng. Der er mange forskellige valgmuligheder, når det gælder om at vælge en ny seng til dine børn. Du kan både vælge smal, bred, høj og lav, men for at gøre det til en anderledes oplevelse for dit barn, kan du vælge en halvhøj seng. En almindelig seng, kan være kedelig og uinteressant, og det kan være at det er den første seng, som dit barn skal have, efter de er flyttet ud af forældrenes soveværelse, og ind på børneværelset.

 

På eventyr med en halvhøj seng

For at gøre det til en sjov og spændende oplevelse for dit barn, kan du vælge en seng, som er sjov og gør det at komme i seng til en leg. Ved at vælge en halvhøj seng, får børnene oplevelsen ved at skulle kravle op ad trapperne for at komme i seng. Det gør det spændende, og man kan lege alle mulige sjove lege på vej i seng. Det kan være du bliver usikker ved tanken om at dit lille barn skal gå op ad trapper hver aften, men dette er ikke et problem, for den halvhøje seng er ikke meget højere end dit barn. Du kan vælge en højde på mellem 70 og 120 cm, og dermed er det ikke en farlig oplevelse at komme i seng, det er meget mere sjovt og spændende. Du kan også vælge at dekorere sengen, så der både kommer farver og mønstre på. Dette gør værelset og sengen lidt sjovere at sove i.

 

En halvhøj seng og opbevaring

Det er ikke kun for eventyret og børnenes skyld, at det er en god ide at vælge en halvhøj seng. Det kan derimod også være smart for børneværelset og forældrenes skyld. Med en halvhøj seng, får du endnu mere plads til opbevaring, til enten legetøj eller sengetøj, og du kan endda lave et lille område så børnene kan sidde under sengen og lege med deres legetøj. Der er flere muligheder, og det kommer helt an på højden af den seng I vælger.

 

Tag med familien på eventyr og find en halvhøj seng til børnene og til jer.

 

Læs mere:

Vinreoler – perfekt til et livsnydende hjem

Spiseborde giver plads og frihed til dig og dine gæster

One thought on “Læs her, hvordan en halvhøj kan blive et eventyr

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *