Kopipapir er en nødvendighed i tekstarbejde

Løb aldrig tør for kopipair på kontoret (foto kontorting.dk)
Løb aldrig tør for kopipair på kontoret (foto kontorting.dk)

Hvad enten man arbejder med folkeskolearbejde, gymnasiearbejde, universitetsarbejde eller måske arbejder indenfor erhvervslivet og driver egen virksomhed, så skal der printes tekst- og billeddokumenter i stride strømme. Hvis man vil spare penge, gør man som regel sig selv den tjeneste, ikke at printe hos printerbutikker og hos andre dyre forhandlere. I stedet printer man selv. Denne løsning kræver naturligvis, at man er i besiddelse af sin egen printer, på hvilken prisen måske kan afskrække en del. Man skal dog huske, at den er tjent ind igen, inden man har set sig om. Man skal pludselig kun købe sit eget papir, i stedet for at betale for printerbutikkens dyre papir, samt betaling af deres husleje og alle de ansattes løn. At købe sit eget kopipapir er derfor den klart mest hensigtsmæssige løsning, hvis man skal printe bare en smule om måneden.

Med dit eget kopipapir har du råd til at lave fejl

Mange har prøvet at købe noget, hvor man så efterfølgende står uden fortrydelsesret. Det er irriterende, og det er dyrt. Det er der med andre ord ingen der er interesseret i. Alle kan blive enige om, at det er en skidt situation. Det samme gælder at få printet andre steder end derhjemme. Printer man med sit eget kopipapir, giver man sig selv muligheden for at lave en fejl eller to, uden at det går udover ens måske i forvejen stramme budget.

Kopipapir findes i forskellige kvaliteter

At købe kopipapir er ikke det samme som at købe en stak a4 ark. De fås i forskellige tykkelser, alt efter hvad ens behov er. Der er også forskel på glansen på den side af papiret man skal printe på, alt efter om man blot vil printe tekst, eller om man også vil printe billeder i høj kvalitet og fuld farve. Derfor er det vigtigt, at man sætter sig ind i, hvilket kopipapir man køber.

 

 

Køb dine kopipapirer på kontorting.dk

2 thoughts on “Kopipapir er en nødvendighed i tekstarbejde

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *