Glas altaner er dejlige året rundt og nemme at holde

altandøre (foto: minaltan.dk)
Altaner til haven i højden (foto: minaltan.dk)

En glas altan er ikke 100 procent lavet af glas. Det er ofte forpartiet, der er lavet af glas. Resten er ofte lavet af stål og beton og er – ligesom glasset –  nemt at holde. Du skal sådan set bare vaske glasset nu og da og så er det fint. Der er både mulighed for at få glas altaner, der har helt gennemsigtigt glas og glas altaner, hvor glasset er meleret, således det ikke er helt gennemsigtigt. Dette er særligt praktisk for dig, der bor tæt med naboerne og gerne vil have lidt privatliv. Overvej, om du kan nøjes med at have meleret glas i siderne af din altan, for at få maksimalt lys ind i lejligheden gennem glas fronten.

 

Bedre udsigt

Nogle er bekymrede for at en altan kun er interessant et par gange om sommeren, når vejret er rigtig varmt, og at et altankøb derfor er spild af penge. Det er det naturligvis, hvis du ikke bruger det – men de fleste ender med at bruge deres altan hele tiden og til alt muligt. I næste afsnit kan du få et par idéer til, hvad en altan også kan bruges til.

 

En glas altan som drivhus

En glas altan lukker herligt meget lys ind og er det perfekte sted at have planter, hvis du har en altan med godt med lys. Her kan du i krukker og potter så alt, hvad du kunne drømme om, og have en lille urtehave midt i byen. Ud over at spise middag om sommeren, kan du også bruge altanen til: at tørre tøj på; at holde øl og vand kolde på; at dekorere og gøre hyggelig med lyskæder om vinteren; måske have et juletræ på – og meget, meget mere.

 

Læs mere om glas altaner på www.minaltan.dk.

 

Se også:

Altaner er åbninger og nye perspektiver til hjemmene

Altanafskærmning giver altanen det sidste pift

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *