Forvandl børneværelset til et eventyr med en halvhøj seng

Juniorseng (foto: traevarer.dk)
Juniorseng til børneværelset (foto: traevarer.dk)

Det kan være en hule, et slot eller en ubåd. Det er kun fantasien, der sætter grænser, med en halvhøj seng på børneværelset og heldigvis er det sandsynligvis ikke fantasi, dine børn mangler, så det er bare med at spørge dem, hvilken slags seng, de godt kunne tænke sig.

 

Den rette højde

Du kan faktisk gøre sengekøbet til et lille projekt med dit barn, så det kan lære at forstå en proces. Først kan I idé udvikle og finde på de forskellige ting, som en halvhøjseng kan bruges til og hvad, der kunne være fedt at have med. Måske skal der været et tæppe foran den nederste del, så der er en hule under sengen. Det kan også være, den nederste del skal have en speciel farve på væggen eller at den øverste del skal have et fort som galender. Derefter kan I vælge den bedste idé og finde du af, hvad I har brug for og dernæst kan dit barn være med til at udføre idéen og se den blive til virkelighed.

 

Halvhøj seng som båd og senere som børnekontor

Der er mange muligheder for at være kreativ med en halvhøj seng og højden gør, at barnet føler, at det har sit eget lille helle. Hvis dit barn for eksempel godt kan lide dyr og havet, så kan I lave den halvhøje seng om til en båd. Sæt koøjer fast langs rækværket øverst og hjælp hinanden med at lave en undervandskikkert. Der findes mange hjælpemidler og idétegninger på nettet til det. Underste del kan være havet og mal derfor væggen her blå og læg eventuelt nogle blå puder på gulvet sammen med bløde halvdyr. Her nede kan I indrettet et lille laboratorium, hvor fisk og dyr kan undersøges. Måske skal dit barn have et lille børneakvarium her nede. Der kommer helt sikkert også en tid, hvor en seng lavet om til en båd ikke længere er så spændende. Her behøver I ikke smide den halvhøje seng ud. I kan bare lave den om. Bruge for eksempel den nederste del som en hyggekrog, hvor dit barn kan sidde og læse. Eller sæt et skrivebord ind og udnyt pladsen.

 

På www.traevarer.dk finder du flere forskellige halvhøje senge.

 

Læs også

Hovedpude af kvalitet

En madras sikrer dig den bedste vej til drømmeland

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *