Flot og velduftende hygge og velvære

Skab god aroma i dine rum med duftlys og duftpinde (foto cahetu.dk)
Skab god aroma i dine rum med duftlys og duftpinde (foto cahetu.dk)

Tænd et lille, hvidt duftlys i din vinduskarm, og smæk benene op i sofaen. Sluk telefonen, luk øjnene, og snus ind. Duften vil bære dig væk fra din travle hverdag og give dig indre ro til at slappe af. Med små fristuder som denne vil du opleve langt mere overskud og energi til at bære over med fedtede fingre på væggen, sure underbukser ved siden af vasketøjskurven, eller frække bilister i køen på arbejde.

Du kan også tænde et duftpind i stedet. Duftpinde har en meget lille risiko for at tænde ild til ting, hvorimod du bør holde øje med stearinlysne og ikke falde for langt hen i din drømmeverden. Duftpinde kan eksempelvis placeres på badeværelset, hvor de hurtigt frisker op.

Duftpindene kræver ikke meget. Du kan sætte dem i dine potteplanter. Sørg blot for at have en fin afstand til planten, så den ikke tager skade. Du kan også købe små, fine holdere til duftpindene. Nogle foretrækker at sætte flere duftpinde sammen, fordi det ser flot ud. Det kan dog komme til at dufte kraftigt.

Hold øje med de mange dufte

På Cahetu.com kan du finde alle mulige forskellige duftpinde og duftlys. Du tror det måske ikke, men du kan faktisk finde duften af grape. En fin og sart duft der kan funger rigtig fint i en entre. Det er ikke en duft, man umiddelbart opdager, når man træder inden for, men den giver en god aroma af renhed.

Skal du have en rigtig romantisk aften, så er et duftlys med rose helt uundværlig. Det kan godt være, du synes det er lidt film kikset, men det skal der nogle gange til, for at de helt store følelser, vælter frem.

Når du har med duftlys og duftpinde at gøre, skal du huske at holde øje med dem. Stil lys og pinde i god afstand for brændbart materiale, for når du slapper af med duftene, har du det helt sikkert med at falde hen.

Find duftlys og duftpinde hos Cahetu

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *