Få overblik over dit arbejde med en kalender med uger

Hold styr på planerne med en kalender på kontoret (foto: kontorting.dk)
Hold styr på planerne med en kalender på kontoret (foto: kontorting.dk)

Roder det også i dit liv? Du er ikke den eneste. Hvad du til gengæld heller ikke er den eneste om, er at være meget taknemmelig for at få lidt overblik med en kalender med uger. Du vil blive overrasket over, hvad en kalender kan gøre ved dit overskud. I stedet for at gå og huske på alle de ting, du skal, så er det meget nemmere at have det stående i en kalender.

 

I en travl hverdag må alle midler tages i brug

Der findes flere typer kalendere. Du kan både vælge en, som du hænger op på opslagstavlen eller en i bog format, som du kan have med i tasken. Det afhænger af dit behov. Skal du bare nemt kunne danne dig overblik over eksempelvis, hvornår du skal arbejde eller hvornår du har hul i kalenderen til ting, så vælg en kalender med uger, som du kan hænge op. Hvis du derimod har brug for en kalender, hvor du kan skrive en masse noter, så vælg en lommekalender, hvor hver dag fylder en side. Kalendere fås desuden i alle mulige farver og former, og du kan finde den, der lige passer til din stil. Du kan også bare vælge en helt plain kalender, der ikke kalder på så meget opmærksomhed, men i stedet bare er nem, overskuelig og funktionel.

 

En familie kalender med billeder og uger

Kan du godt lide det personlige, og skal du måske bruge kalenderen hjemme, så kan du få lavet en kalender med familiebilleder. Hvis du skal bruge den til eksempelvis fødselsdage i familien så vælg en kalender med uger. Skal du skrive mere kan du få en kalender, hvor alle i familien har en plads og kan skive, hvad de skal de enkelte dage.

Du finder forskellige typer kalendere – og også en kalender med uger herinde

 

Find mere til kontoret og hjemmet:

Ringbind ordner de ting, som ikke kan være digitale

Skån dit gulv med et smart stoleunderlag

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *