Et arbejdsbord med skuffe er særdeles praktisk

Et lille arbejdesbord (foto: traevarer.dk)
Et lille arbejdesbord (foto: traevarer.dk)

Kontoret er et af de rum, hvor det nemmest kommer til at se rodet ud; det flyder ofte med gode idéer og kreationer, men det kan på kort tid ende som et meget rodet arbejdsmiljø. Et arbejdsbord med skuffer kan derfor være en god idé til dig, der ønsker at få mere orden i sagerne, og som godt kunne tænke sig et mere organiseret kontor. Arbejdsborde med skuffer kan fås i flere udgaver, og du kan derfor selv bestemme, hvilket type bord der er brug for hjemme hos dig. Hvis der ikke er brug for meget opbevaringsplads, så kan et enkelt bord med skuffer lige under bordpladen være praktisk, og ikke mindst pænt, men hvis der er brug for mange skuffer, der kan rumme alt fra skriveredskaber til papirer, så er et arbejdsbord med mange skuffer ned ad kanten en meget bedre idé.

 

Et godt arbejdsbord kan justeres

Hvis du bruger dit skrivebord hyppigt, og det skal fungere som en god arbejdsplads, så er det nødvendigt, at bordet kan indstilles, så det passer til dig og din krop. Det betyder, at det skal kunne indstilles i højden, så det passer til en stol, eller til at du kan stå op ved det. I tilfældet af at du benytter bordet som tegnebord, kunne det være en god idé, hvis du investerede i et bord, hvor selve bordpladen kan tippes. På den måde kan du få det bedste overblik over dit arbejde.

 

Arbejdsbordet kan passe ind i kontorets stil

Alle arbejdsborde ser heldigvis ikke ens ud, og du kan derfor vælge et bord, der passer ind i den stil, du har indrettet dit kontor i. Materialerne, som bordet er lavet af, er eksempelvis meget forskellige, og det giver naturligvis et forskelligt udtryk, om et bord er lyst eller mørkt, eller i birk eller fyr.

 

Klik her for at finde dit nye arbejdsbord.

 

Se mere:

Mangler du plads til opbevaring, så kig efter et vitrineskab

Med havemøbler bliver sommeren en perfekt sommer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *