Din glasaltan er stedet, hvor du kan koble fra

Den sydvendte glasaltan byder på mange muligheder. Det er her, du bedst nyder solopgangen, når dagens første solstråler er ved at melde sin ankomst. Og når solen er ved at gå ned igen i vest, så er det altså også på din altan, hvor du rigtigt kan suge det smukke syn til dig. Du kan også have din egen lille hyggelige køkkenhave oppe hos dig i højden ude på din glasaltan. Her kan du både plante friske og lækre krydderurter som frisk basilikum og persille, og hvis du er glad for farverige blomster, så er der bestemt også plads til dét; hvis ikke på altanens gulv, så da i hvert fald i nogle altankasser. Glasaltanen er for dig, der sætter pris på det stilrene og æstetiske design.

 

Nyd den frie tid på din glasaltan

Når du om aftenen får lyst til at hygge dig og rigtigt slappe af og koble fra efter en lang og måske anstrengende dag på arbejdet, så er du i din gode ret til lige at trække en flaske rødvin op. Og passende ville det da også være lige at gå ud på altanen, indtage den friske luft, få lidt ilt til hjernen og vin til hjertet, så du netop også kan komme til at indse, at du nu har lov til at holde rigtigt fri. På de lidt koldere dage og aftener, er det så hyggeligt at sidde der med et lunt tæppe over sig, den varme kakao med flødeskum ved siden af og en skøn bog i hånden, samtidig med at du trækker solens sunde D-vitaminer til dig.

 

Glasaltanen forøger din bolig

Det er ikke kun kvadratmetermæssigt, at din bolig forøges, når du har en altan. En altan er også med til at øge boligens værdi. Det er hjemmets egen balkon, den svævende terrasse, hvor kun fantasien sætter grænser for, hvad man kan tilbringe tiden med derude.

 

Klik her for at se et udvalg af glasaltaner herinde

 

Få mere inspiration:

Med en altan får du det bedste ud af din by

Altaner er åbninger og nye perspektiver til hjemmene

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *