By Nord sengetøj – hvilket dyr er dit sengetøj?

Det er let at finde By Nord sengetøj der passer dig (foto Cahetu.com)
Det er let at finde By Nord sengetøj der passer dig (foto Cahetu.com)

Lyder det som et mærkeligt spørgsmål? Det er det slet ikke, når du først har set sengetøjet fra By Nord. Her er det nemlig dyr, der er påtrykt de lækre stoffer, og arterne spænder fra pingvin til egern og henover både ulv og bjørn. Måske har du et yndlingsdyr, som du kan putte dig under om natten, eller måske vil du udfordre dig selv med et nyt dyr, der kan inspirere dig til at være snu som en ræv eller stærk som en ørn? For der findes vel ingen bedre måde at lade op til næste dags strabadser end under behageligt sengetøj, der giver saft og kraft, men samtidig også inspiration til at møde verden med nye øjne.

Red op til rendyrket hygge med lækkert sengetøj fra By Nord

By Nord sengetøjet går godt til både børn og voksne, og rent grafisk er det så lækkert at se på. Mange af deres sengesæt er holdt i sort og hvid, og det giver en smagfuld enkelthed, der går rigtig godt til det skandinaviske hjem. Om det så er til børneværelset, til hjemmets teenager eller til ægtesengen. Med By Nord sengetøjet kan du rede op med stil, og det giver helt sikkert også en god nattesøvn.

Hvis I er et par, der skal have sengetøj fra By Nord, kan I jo overveje, om I skal have matchende sengetøj, eller om I vil have forskellige dyr på dynen. Så kan den ene være en elg, mens den anden er et pindsvin, og det bedste ved det hele er, at I aldrig bliver i tvivl om, hvis dyne, der er hvis. Det grafiske snit gør, at I sagtens kan mikse dyrene og stadig have et ensartet udtryk over sengen.

Se et stort udvalg af By Nord sengetøj her

Gå til By Nord Copenhagens hjemmeside:

www.bynord.com

One thought on “By Nord sengetøj – hvilket dyr er dit sengetøj?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *