Bordpynten til julefrokosten giver lige det ekstra!

En dug beskytter bordet og pynter op som en del af indretningen (foto: kontorting.dk)

Hvordan I vælger at dække bordet til julefrokosten, er helt op til jer. Tricket er ikke at have for lidt pynt, så bordet bliver kedeligt, men heller ikke for meget, så det fylder det hele og ødelægger den hyggelige stemning, fordi man hele tiden skal flytte på det, fordi det er i vejen.

 

Skab et tema

Den nemmeste måde til at skabe et hyggeligt og sammenhængende bord til julefrokosten, er at lave et tema på bordet. Det kan være en bestemt gennemgående farve eller et tema som for eksempel med naturen i grønne og brune farver med nogle grene og måske efterårsblade på bordet som pynt, grønne servietter og måske nogle levende lys, som giver en hyggelig stemning. I kan også prøve med en vinter-/snetema. Selvom det hele skal være hvidt, er der stadig mulighed for at lave et fint tema, men klippede snefnug med glimmer på og hvide servietter – måske også noget vat eller lignende. Det kan også være det helt klassiske juletema med de grønne og røde farver, både i servietterne bordpyntet og så videre. Er man til det, kan man købe små juletræer til at stille rundt på bordene. Det giver et anderledes og lidt sjovere udtryk. Her er glimmer også med til at sætte stemningen.

 

Køb rigeligt ind

Måske ved I allerede nu, at I ikke vil ændre noget til næste år. Så kan det være smart at købe ind til to julefrokoster. Det gælder både i forhold til servietter, duge og ikke mindst service. Det er selvfølgelig nemmere, hvis I er en mindre virksomhed, for så kan I være heldige, at der kun er større pakker af for eksempel servietter. På den måde har I til næste år heller ikke problemet med at skulle finde på og handle – og I kan spare penge på pynten til bordet og bruge pengene på noget andet.

Se udvalget af Bordpynt og meget andet, som I skal bruge til årets julefrokost.

 

Klik videre herind:

Kopipapir er en nødvendighed i tekstarbejde

En skrivebordslampe skåner dine øjne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *